huisregels

Als je de onderstaande huisregels even doorleest, weet je wat ik van jou verwacht.

§  De afspraak maak je per mail, sms of telefonisch  (met nummerherkenning).

§  Je bent 18 jaar of ouder.

§ Mijn massages geef ik op een massagetafel. Deze heeft een draagkracht van maximaal 100 kilo.

§  Op de dag van de massage heb je gedoucht. Ik stel het op prijs als je voorafgaand aan de massage je nog even opfrist in de badkamer. Daar ligt een handdoek en washandje voor je klaar.

§  Zelf ben je verantwoordelijk voor het melden van lichamelijke klachten die van invloed zijn op de uitwerking van de massage. Ik reken erop dat je dit bij twijfel al tijdens het vastleggen de afspraak bespreekbaar maakt.

§  Je weet dat je een massage krijgt en geen  medische of therapeutische behandeling.

§  Het is erg prettig als je zoveel mogelijk op het afgesproken tijdstip aankomt voor de massage. Dit waarborgt de privacy van anderen en maakt het voor mij mogelijk om afspraken op elkaar af te stemmen.

§  Door het maken van een massage afspraak met mij, ga je er mee akkoord dat ik niet verantwoordelijk ben en/of aansprakelijk gesteld kan worden voor welke vorm van schade, vermissing e.d. die er kan ontstaan tijdens een behandeling.

§  Vooraf geeft je vooraf zo concreet mogelijk aan wat je wensen zijn en wat je verwacht van de massage. Ik zal daar rekening mee kan houden, zodat jij optimaal kunt genieten van de massage zoals jij deze voor ogen hebt.

§  Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het bewaken van je eigen grenzen tijdens de massage.

§  Er is gelegenheid om je na de massage te douchen. Dit valt binnen de afgesproken massagetijd.